Boeken

 

Beide boeken zijn gebaseerd op de Theory of Constraints en geven praktische informatie hoe u stagnatie op de ICT-afdeling of in projecten kunt oplossen. Het is verrassend dat het produceren van goederen – waar TOC oorspronkelijk voor was ontwikkeld – veel overeenkomsten vertoont met het produceren van diensten of het uitvoeren van projecten.

boek-dienstenfabriek-compressor

De Dienstenfabriek

Het boek is een ‘dwarsligger’ en dat is niet voor niets. Om de theorie op uw ICT-afdeling in praktijk te brengen is het noodzakelijk om de gebaande wegen links te laten liggen en open te staan voor logische – maar niet altijd voor de hand liggende oplossingen. Als dat lukt gaat het u zeker profijt opleveren: minder backlog items, taken worden sneller afgehandeld, de doorlooptijden zijn korter, er is veel minder stress op de werkvloer en de kwaliteit gaat omhoog. En dat alles zonder extra kosten.

 

boek-projectenfabriek-compressor

De Projectenfabriek

Dit boek gaat over Projectmanagement. Of beter, Projectverbetering. Het beoogt vooral je blik een kwartslag te draaien door je inzichten te geven afkomstig uit andere kennisgebieden. Daarmee stellen we je in staat alle kennis en kunde die je al hebt zodanig toe te passen dat je prestaties als projectmanager aanzienlijk verbeteren. Zonder extra inspanning van jou of je medewerkers kun je meer projecten doen, minder uitgeven, met rust in de projecten. In scope, binnen budget, op tijd.

 

Samenvatting van De Dienstenfabriek

Vul onderstaand uw gegevens in en u kunt direct uw eigen exemplaar van een beknopte samenvatting van De Dienstenfabriek inzien en downloaden. Natuurlijk kunt u het volledige boek ook rechtstreeks bestellen op www.toc-fabriek.nl.