Skip to main content

Meedenk-sessie gemeenten

We hoeven niet te vertellen dat de werkdruk bij gemeenten toe blijft nemen en dat het lastig is om binnen de wettelijke termijnen te leveren. Dat kan wat ons betreft anders. Beter. Voor medewerkers, maar bovenal voor inwoners.
De Better Results Group helpt bedrijven en instellingen om in flow te komen. Onze aanpak, gebaseerd op de theory of constraints, is bewezen effectief voor uiteenlopende bedrijven en instellingen in de dienstverlening. We zijn benieuwd of dat ook van toepassing kan zijn bij gemeenten. Daarom willen samen met professionals uit het werkveld verkennen hoe onze aanpak binnen gemeenten kan leiden tot betere doorstroom. Een voorbeeld van goede doorstroom is bijvoorbeeld dat 95% van de aanvragen binnen de wettelijke termijn worden afgehandeld en/ of dat deze termijn aanzienlijk verkort kan worden.

Tijdens deze meedenksessie op 23 mei gaan we graag in gesprek met professionals die werkzaam zijn voor gemeenten. We gaan ervan uit dat je kennis hebt van de basisprincipes van flow. Heb je die nog niet? Neem dan even contact met ons op! Mail: g.andrea@betterresultsgroup.nl

Mocht je mee willen denken, wil je dit dan hieronder laten weten door je gegevens achter te laten? We zorgen ervoor dat er broodjes beschikbaar zijn, mocht je (dieet)wensen hebben dan horen we dit graag, je kunt dit aangeven in het formulier.

(Start)Datum

donderdag 23 mei 2024
Verlopen!

Tijd

17:00 - 20:00

Locatie

Better Results Group
Janssoniuslaan 80, Utrecht
Categorie

Eerstvolgende

  • Flow-Workshop
  • (Start)Datum
    woensdag 3 juli 2024
  • Tijd
    16:00 - 20:00