Werkwijze

1

Workshop

Met fiches en dobbelstenen laten we je tijdens de gratis workshop Flow-in-IT kennis maken met hele eenvoudige doorstroomprincipes.
2

Analyse

We komen langs bij je IT afdeling om samen te kijken waar het probleem zit en hoe we dit kunnen oplossen.
3

Implementatieplan

De oplossingen die je kunt toepassen binnen jouw IT afdeling, beschrijven we in het implementatieplan. Deze kun je zelf implementeren of met hulp van ons.
4

Implementatie

Schakel je onze hulp in, dan behaal je gegarandeerd resultaat. Wij gaan namelijk niet weg totdat het doel bereikt is. We zorgen ervoor dat je als IT afdeling in een korte tijd (vaak tussen de 3 en 5 maanden) voor 80-90% leverbetrouwbaar wordt, mét hoge kwaliteit en lage werkdruk.
5

Resultaat

Kortere doorlooptijden, lagere werkdruk en meer tevreden klanten!

Team

Sinds 2005 houden wij ons bezig met het effectiever maken van IT afdelingen en IT projectteams. We laten organisaties, afdelingen en mensen ontdekken dat ze véél meer kunnen bereiken met veel minder inspanning. Dat klinkt soms ongeloofwaardig. Gelukkig hebben we al zoveel ervaring in zorgprocessen, administratieve processen en in de IT dat we inmiddels durven te zeggen dat de methode werkt en overal toepasbaar is.

Erwin van der Heijden

Erwin van der Heijden

Marianne Schram

Marianne Schram

Gijs Andrea

Gijs Andrea

Herman Walburgh Schmidt

Herman Walburgh Schmidt

Richard Wentzel

Richard Wentzel

Meer weten?

Ervaar zelf hoe je door eenvoudige oplossingen betere resultaten met je IT afdeling kunt behalen. We ontmoeten je graag bij een van onze gratis workshops!

JA, IK DOE MEE!