Met minder stress méér IT leveren!

Is het mogelijk om met de huidige mensen en middelen meer IT-diensten te leveren? Meer projecten? Meer afgeronde calls? Met minstens dezelfde kwaliteit? En met minder stress? Ja, dat kan. Leer de basisprincipes tijdens deze (gratis) workshop speciaal voor IT managers. De oplossing ligt niet in harder werken of verkleinen van de noodzakelijke scope. De oplossing ligt aan de logistieke kant!

Het logistieke proces rondom IT (projecten)

Sinds 2005 houden wij, de mensen van de Better Results Group, ons bezig met het effectiever maken van IT afdelingen en IT projectteams. Geboren uit noodzaak, want destijds werden weinig van onze eigen IT projecten binnen budget, tijd en scope opgeleverd. Al het harde werken leverde niet genoeg op: Niet voor de klant, niet voor de organisatie én niet voor de mensen. Sinds die tijd hebben we gericht gezocht naar een eenvoudige oplossing zonder dat dit impact had op werkdruk, budget, infrastructuren, ontwikkelomgevingen, organisatiestructuren én de op te leveren kwaliteit. En er was een simpele oplossing: door anders om te gaan met de logistiek rondom projecten en calls konden vrijwel alle projecten binnen tijd, scope en budget opgeleverd worden.
De oplossing is zo eenvoudig, dat het opschrijven hiervan veelal tot het fronsen van werkbrauwen heeft geleid en veelal verzandt in ‘too good to be true’. Toch werkt het. Maarja, ook dit zijn slechts woorden. Zelfs als het de woorden van onze klanten zijn. We nodigen je hierbij uit om het te ervaren, dat blijkt veel effectiever – met fiches en dobbelstenen laten we je kennis maken met hele eenvoudige doorstroomprincipes. Afkomstig uit de productie- en logistieke wereld en prima toepasbaar in de IT wereld. Deze doorstroomprincipes, aangevuld met de best-practices van de afgelopen 15 jaar zorgen voor meer IT met minder stress. Gegarandeerd. Als je 4 uur van je tijd vrij kunt maken leggen we het je graag uit. Als je geen 4 uur vrij kunt maken dan denken we dat je de workshop sowieso goed kunt gebruiken….

Gratis workshop

Waarom deze workshop gratis is? Met alleen jouw ervaring opgedaan tijdens de workshop is het nog best lastig om de rest van je (project)organisatie anders te laten denken én doen. Mocht je na de workshop ook overtuigd zijn dat de inhoud iets binnen je eigen werkveld kan betekenen, dan willen we graag eenzelfde soort workshop binnen je organisatie doen. Met het MT, je afdeling of het projectteam. Maar eerst met jou. Daarna met de rest.

De workshop wordt begeleid door Richard Wentzel en Gijs Andrea en duurt ongeveer 4 uur. Ben je geen IT manager maar zie je wel mogelijkheden? Schrijf je dan gerust in. Altijd welkom!

Eerstvolgende data

Geen evenementen gevonden!

Geef je op!

Ervaar zelf hoe je door eenvoudige oplossingen betere resultaten met je IT afdeling kunt behalen. We ontmoeten je graag bij een van onze gratis workshops!