Skip to main content

Met minder stress méér leveren!

Is het mogelijk om met de huidige mensen en middelen meer diensten te leveren? Meer projecten? Meer afgeronde taken? Met minstens dezelfde kwaliteit? En met minder stress? Ja, dat kan. Leer de basisprincipes tijdens deze (gratis) workshop. De oplossing ligt niet in harder werken of verkleinen van de opdracht. De oplossing ligt aan de logistieke kant!

De logistiek van diensten

Sinds 2005 houden wij, de mensen van de Better Results Group, ons bezig met het effectiever maken van organisaties,  afdelingen en projectteams. Geboren uit noodzaak, want destijds werden weinig van onze eigen projecten binnen budget, tijd en scope opgeleverd. Al het harde werken leverde niet genoeg op: Niet voor de klant, niet voor de organisatie én niet voor de mensen. Sinds die tijd hebben we gericht gezocht naar een eenvoudige oplossing zonder dat dit impact had op werkdruk, budget, organisatiestructuren én de op te leveren kwaliteit. En er was een simpele oplossing: door anders om te gaan met de logistiek rondom de processen konden vrijwel alle diensten binnen tijd, scope en budget opgeleverd worden.

Tijdens deze workshop leggen we je graag uit hoe dit werkt. De oplossing is afkomstig uit de productie- en logistieke wereld en prima toepasbaar in de dienstverlening. Deze doorstroomprincipes, aangevuld met de best-practices van de afgelopen 15 jaar zorgen voor meer diensten met minder stress. Gegarandeerd. Als je 4 uur van je tijd vrij kunt maken leggen we het je graag uit. Als je geen 4 uur vrij kunt maken dan denken we dat je de workshop sowieso goed kunt gebruiken….

Gratis workshop

Waarom deze workshop gratis is? Met alleen jouw ervaring opgedaan tijdens de workshop is het nog best lastig om de rest van je (project)organisatie anders te laten denken én doen. Mocht je na de workshop ook overtuigd zijn dat de inhoud iets binnen je eigen werkveld kan betekenen, dan willen we graag eenzelfde soort workshop binnen je organisatie doen. Met het MT, je afdeling of het projectteam. Maar eerst met jou. Daarna met de rest.

De workshop wordt begeleid door Richard Wentzel en Gijs Andrea en duurt ongeveer 4 uur. Ben je geen manager maar zie je wel mogelijkheden? Schrijf je dan gerust in. Altijd welkom!

Eerstvolgende data

Geen evenementen gevonden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe data!

Geef je op!

Ervaar zelf hoe je door eenvoudige oplossingen betere resultaten met je afdeling of organisatie kunt behalen. We ontmoeten je graag bij een van onze gratis workshops!