Skip to main content

Zelf een implementatie doen of kennis maken met onze aanpak? Via onze opleidingen en trainingen kun je de kennis opdoen om de juiste vervolgstap te zetten.

Wij bieden een aantal van onze workshops gratis aan

Waarom? Als 1 schaap over de dam is… We hopen dat jij zo enthousiast bent geworden over onze aanpak en de resultaten die je daarmee zou kunnen bereiken, dat je niets liever wil dan jouw hele team / afdeling / bedrijf ook daarmee kennis te laten maken.  Zo’n vervolg kunnen we natuurlijk inhouse bij jouw organisatie doen.

Naast de gratis workshop geven we de training ‘De Dienstenfabriek’, ‘De Projectenfabriek’, ‘Effectief incidenten oplossen’ en een leergang ‘Flow in Dienstverlening’. Alle trainingen zijn erop gericht dat je zelf de gewenste verbetering kunt realiseren. Daarnaast zijn we gelieerd aan de TOC Academy, waar je ook trainingen kunt volgen.

Gratis Workshop

4 uur

We nemen je mee langs een aantal belangrijke pijlers onder onze methode. We laten je ervaren wat er gebeurt als we specifieke middelen inzetten om een proces beter te laten lopen, hiervoor spelen we een spel met dobbelstenen en fiches. Dit is altijd een enorme eye-opener en iedereen komt altijd enthousiast bij de workshop vandaan. Klik hier voor meer informatie.

Training De Dienstenfabriek

2,5 dag, doorlooptijd 6 weken

Het is opvallend dat dienstverleners gewend zijn geraakt aan lange doorlooptijden, lange wachtlijsten én dat ze altijd maar druk zijn. De enige manier om daar verbetering in aan te brengen lijkt het uitbreiden van de capaciteit te zijn. Dit blijkt ook anders te kunnen. Het boek De Dienstenfabriek beschrijft een verrassende parallel tussen het produceren van goederen en het verlenen van diensten. In het boek worden de principes van de Theory of Constraints, ontwikkeld door Eli Goldratt voor productie-omgevingen, toegepast op dienstverlening. Hoewel het boek De Dienstenfabriek een oplossing voor lange wachttijden en hoge werkdruk bevat – inclusief een handleiding voor implementatie – blijft het een boek en daarmee theorie. De praktijk blijkt soms weerbarstig voor deze ogenschijnlijk eenvoudige verandering. De Better Results Group heeft daarom een training De Dienstenfabriek ontwikkeld. Deze training is geschikt voor elke manager en teamleider die bereid is om diensten vanuit een ander perspectief te willen leveren. Klik hier voor meer informatie

Training De Projectenfabriek

2,5 dag, doorlooptijd 6 weken

Hoe vreemd is het dat professionals in een vakgebied, dat zoveel aandacht krijgt en waarin zoveel kennis ontwikkeld en toegepast wordt, het toch in de meeste gevallen niet voor elkaar krijgen om projecten binnen Tijd, Scope en Budget af te ronden? Het boek De Projectenfabriek geeft naast de oplossing voor falende projecten ook een handleiding voor implementatie. Het blijft echter een boek en daarmee theorie. Om die reden heeft de Better Results Group een praktische 3-daagse training ontwikkeld. Klik hier voor meer informatie

Training Effectief incidenten oplossen

2,5 dag, doorlooptijd 3 weken

Implementatie van de elementen uit de Dienstenfabriek heeft tot direct gevolg dat er meer mogelijkheden zijn om dagelijkse problemen samen op te lossen en daarmee de afgesproken doorlooptijden te halen. Bijvoorbeeld tijdens de dagstart, maar ook tijdens weekstarts of verbeteroverleggen. En dan kan het wel eens voorkomen dat er een probleem op tafel komt dat niet op te lossen lijkt… Op dat moment gebruiken we (een gedeelte van) de TOC Denkprocessen, of wel de Logical Thinking Processes als onderdeel van de Theory of Constraints – ontwikkeld door Eli Goldratt. Een manier om samen objectief naar een probleem te kijken en in zeer korte tijd tot oplossingen te komen die daarvóór nog niet bedacht waren. Klik hier voor meer informatie

Leergang Flow in Dienstverlening

12 dagen, doorlooptijd 6 maanden

Tijdens de leergang Flow in Dienstverlening leren we je om zelf de verbetering tot stand te brengen. We werken aan flow in diensten, flow in financiën, flow in psychologie en flow in ….. Voor meer informatie over deze speciale leergang, neem contact met ons op.

Professional TOC Denkprocessen

4 dagen, doorlooptijd 4 weken

Leer doorbraakoplossingen te ontwerpen met draagvlak. Welke ene overtuiging zit in de weg om meer van het doel te halen? Via de TOC Academy.

Introductieworkshop Throughput Accounting

4 uur

Leer hoe investeringsbeslissingen beter kunnen worden genomen op basis van Throughput in plaats van kosten (Throughput Accounting vs Cost Accounting). Kennis over Througpunt Accounting kan niet ontbreken bij het implementeren van een doorbraakverbetering! Via de TOC Academy.

Meer weten?

Ervaar zelf hoe je door eenvoudige oplossingen betere resultaten met je organisatie of afdeling kunt behalen. We ontmoeten je graag bij een van onze gratis workshops!

JA, IK DOE MEE!