Zelf een implementatie doen of kennis maken met onze aanpak? Via onze opleidingen en trainingen kun je de kennis opdoen om de juiste vervolgstap te zetten.

Wij bieden onze webinars en workshops gratis aan

Waarom? Als 1 schaap over de dam is… We hopen dat jij zo enthousiast bent geworden over onze aanpak en de resultaten die je daarmee zou kunnen bereiken, dat je niets liever wil dan jouw hele team / afdeling / bedrijf ook daarmee kennis te laten maken.  Zo’n vervolg kunnen we natuurlijk inhouse bij jouw organisatie doen.

Gratis Webinar

1,5 uur

We nemen je mee langs een aantal belangrijke pijlers onder onze methode. We laten je onlline ervaren wat er gebeurt als we specifieke middelen inzetten om een proces beter te laten lopen. Klik hier voor meer informatie.

Gratis Workshop

4 uur

In principe dezelfde inhoud als een webinar, maar met meer tijd om dieper op de inhoud in te gaan. En we spelen echt een spel met fiches. Dit is altijd een enorme eye-opener en iedereen komt altijd enthousiast bij de workshop vandaan. Klik hier voor meer informatie.

Kom het zelf ervaren

Naast de gratis webinars en workshops hebben we een leergang ‘Flow in Dienstverlening’ waarin de kneepjes van het vak worden bijgebracht, zodat je zelf de verbetering kunt realiseren. Daarnaast zijn we gelieerd aan de TOC Academy, waar je ook trainingen kunt volgen.

Leergang Flow in Dienstverlening

12 dagen, doorlooptijd 6 maanden

Tijdens de leergang Flow in Dienstverlening leren we je om zelf de verbetering tot stand te brengen. We werken aan flow in diensten, flow in financiën, flow in psychologie en flow in ….. Voor meer informatie over deze speciale leergang, neem contact met ons op.

Professional TOC Denkprocessen

4 dagen, doorlooptijd 4 weken

Leer doorbraakoplossingen te ontwerpen met draagvlak. Welke ene overtuiging zit in de weg om meer van het doel te halen? Via de TOC Academy.

Practitioner Throughput Accounting

2 dagen, doorlooptijd 2 weken

Leer hoe investeringsbeslissingen beter kunnen worden genomen op basis van Throughput in plaats van kosten (Throughput Accounting vs Cost Accounting). Kennis over Througpunt Accounting kan niet ontbreken bij het implementeren van een doorbraakverbetering! Via de TOC Academy.

Meer weten?

Ervaar zelf hoe je door eenvoudige oplossingen betere resultaten met je organisatie of afdeling kunt behalen. We ontmoeten je graag bij een van onze gratis workshops!

JA, IK DOE MEE!