Skip to main content

Meedenk-sessie gemeenten

We hoeven niet te vertellen dat de werkdruk bij gemeenten toe (blijft) nemen en dat het lastig is om binnen de wettelijke termijnen te leveren. Dat kan wat ons betreft anders. Beter. Voor medewerkers, maar bovenal voor inwoners.
De Better Results Group helpt bedrijven en instellingen om in flow te komen. Onze aanpak, gebaseerd op de theory of constraints, is bewezen effectief voor uiteenlopende bedrijven en instellingen in de dienstverlening. We zijn benieuwd of dat ook van toepassing kan zijn bij gemeenten. Daarom willen we graag inventariseren waar voor gemeenten de doorstroom stagneert, om vervolgens in kaart te brengen hoe we gemeenten kunnen ondersteunen weer in flow te komen. Eén van de uitkomsten van een gemeente in flow kan bijvoorbeeld zijn dat 95% van de aanvragen binnen de wettelijke termijn worden afgehandeld en/ of dat deze termijn aanzienlijk verkort kan worden.
Tijdens deze meedenksessie op 16 januari gaan we graag in gesprek met professionals die werkzaam zijn voor gemeenten. Daarbij denken we aan onder andere de volgende vragen:

  • Op welke plekken in de organisatie ervaren jullie beperkte doorstroom?
  • Welke ongewenste effecten signaleren jullie?
  • Welke aanscherping vraagt dit van onze aanpak? Uiteraard zorgen we ervoor dat jullie een beeld krijgen van de werkwijze!

Mocht je mee willen denken, wil je dit dan hieronder laten weten door je gegevens achter te laten?

(Start)Datum

dinsdag 16 januari 2024
Verlopen!

Tijd

17:00 - 20:00

Locatie

Better Results Group
Janssoniuslaan 80, Utrecht
Categorie

Eerstvolgende

  • Flow-Workshop
  • (Start)Datum
    vrijdag 17 mei 2024
  • Tijd
    13:00 - 17:00